2012. július 17., kedd

Heti Horoszkóp (bármelyik hétre)
Szerelem: pénteken váratlanul felbukkan az, akiről már arra sem emlékezett, hogy eltűnt, de nem a mélyvízből, és ennek nagyon fog örülni, de el kell döntenie, hogy a rövid távú örömöket, vagy a hosszú távú boldogságot részesíti előnyben.
Hivatás: a hét tele lesz kihívásokkal, de ne menjen mindig ki, ha hívják, mert úgy járhat, mint D’Artagnan a három testőr elején..
Bika:
Érzelmi életét meghatározza a nap és a hold együttállása. Kiszámíthatatlan lesz, mint egy harmadfokú egyenlet. Ennek ellenére ne kerülje az embereket, mert ha valaki ilyen állapotban meg tudja szeretni, az még egyéb perverzitásokra is hajlamos lehet.
Kiszámíthatatlansága a munkahelyén sem túl előnyös, ezen a héten próbálja kerülni a munkahelyi beszámoltatásokat és a másik nem mosdóját. De ha igen, akkor is.
Ikrek:
Szerelmi életében Ön a megbízhatatlan, két ember helyett is folyton szerelembe esik. Többször szakított már, mint egy iskolányi gyerek az Adj király katonát játékban. Jó lenne, ha megállapodna már, mert idősebb korában csak maga marad magának, és valljuk meg, nem a legjobb társaság!
Hivatás: Rendkívül energikus időszakban van. ne fordítson túl sok energiát a kollégák lejáratására, inkább a feladatok tényleges megoldására koncentráljon, még ha oly értelmetlenek is azok.
Rák:
Szerelem:  Egész életét meghatározza az, hogy rossz alvó . Kerülje a rákkeltők fogyasztását, főleg este 6 után. Kipihentebben talán már szembe mer fordulni kedvesével, és ez teljesen új perspektívákat nyithat meg. Remélhetőleg nem csak kedvese számára.
Hivatás: Végre egy unalmas hét. Főnöke szabadságon, vagy kiküldetésben lesz, de nem Ön helyettesíti! Végre elviheti cipőjét a cipészhez.
Oroszlán:
Szerelem: Érzelmeit nagyon nehezen tudja kimutatni, egykedvűséget erőltet ábrázatára, aztán rendszerint meglepődik, hogy a kiszemelt célpont nem veszi észre. Próbáljon meg kicsit többet mosolyogni, de előtte a fogait csináltassa meg!
Hivatás: Szinte ölni tudna az érvényesülés érdekében és ezt még a főnökei sem mindig értékelik pozitívan. Keresse a konszenzust, valahol ott lesz a legalsó fiókjában!
Szűz:
Szerelem: Szerelmi élete meglehetősen sivár marad továbbra is, mert mindig a szép szőke hercegre vár, aki azonban már elment a szép szőke hercegnővel. Ennek ellenére szombaton elveszítheti magát.
Hivatás: Vegye észre, hogy a munkatársai egyre kevésbé elnézőek munka közbeni rendszeres elalvásaival szemben. Különösen visszatetsző ez, ha futószalag mellett dolgozik, vagy ha metró szerelvényt vezet.

Mérleg:
Érzelmi élete labilis, a legkisebb hatásra is kilendül hol a boldogság, hol a letargia irányába. Igyon kevesebb szeszt, vigyázzon az egészségére, mérje rendszeresen a vércukorszintjét és nyalogasson friss citromot.
Hivatás: Nehezen hoz döntést, minden mellett és ellen fel tud hozni tíz érvet, de végül nem megy vele semmire. Ez meglehetősen időigényes, és félő, hogy főnöke inkább csak az Ön ellen szóló érveket veszi figyelembe.
Skorpió:
Szerelem: A másik nem képviselői valamiért félnek Önt megközelíteni, így nehezen alakul ki kapcsolata, ha csak sarokba nem tudja szorítani őket. Vasárnap nagyon kedvező a Mars és a Vénusz együttállása arra, hogy a Vénusz dombját megérintse valaki, majd mars tovább álljon. Kárpótolja magát egy Mars csokival.
Hivatás: Ha a közmunkát hivatásnak lehet nevezni, akkor megállja a helyét.
Nyilas:
Szerelem: A Nyilas maga a szerelem. Szeret és szeretik, csak a két szeretet alanya ritkán találkozik, így egy szerelmi ámokfutás az élete, néha nem is tudja, hogy valaki után, vagy valaki elől fut éppen.
Hivatás: Csütörtökön ne fénymásoljon, mert az egy rendkívüli pech szériát indíthat el munkahelyi életében!
Bak:
Szerelem: A hét L betűvel kezdődő napjain különösen szerencsés ismerkednie, ilyenkor – az egyébként általam nem annyira ajánlott – vakrandikra is érdemes elmennie. A vakrandin persze nem azt értem, amikor két vak ember találkozik.
Hivatás: Egyre több a munkahelyi gondja, ami nem csoda, hiszen egész nap horoszkópokat olvas (ennél már csak annak lehet rosszabb a helyzete, aki munkaidőben horoszkópokat ír). Próbáljon meg jobban koncentrálni a munkájára, de először tisztázza, hogy mi is a feladata voltaképpen.
 Vízöntő:
Szerelem: Olyan ósdi elveket próbál követni, amelyeket már az Önhöz hasonló emberek (meglehetősen kevés van belőlük szerencsére) sem követnek, így nehéz megfelelő párt találnia. Próbáljon több elvet magáévá tenni, és aztán minden helyzetben azt vegye elő, amelyik a legpraktikusabbnak tűnik. Nem a reklám helye, de sok ilyen praktikus dolgot talál a Praktikerben.
Hivatás: Nem elég, hogy sokat dolgozik, „Jót, s jól, ebben áll a nagy titok!” Lassan nem férnek el a raktárban a legyártott selejtek. Esetleg gondolkodjon el rajta, hogyan lehetne jó áron értékesíteni a selejtet. Szerintem a nagyobb raktár helyiség nem megoldás!
Halak:
Látszólag békés ember, de belül forr az indulatban, ami nem tesz jót a gyomrának, a vérnyomásának és a párkapcsolatainak. Ne akarja szeretni az egész világot, elég ha azokat szereti, aki a legközelebb állnak magához, és ezt mondja is el neki.
Hivatás: Hideg számító természete ideális munkatárssá teszi bármelyik multinál. Azaz nem ideális munkatárssá, hanem ideális alkalmazottá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése