2012. július 3., kedd

Celebhírek
Ismét találkoztak! Babó és Bogyóca, a két ismert rapper, akik onnan ismertek, hogy egymást ismerik, tegnap megittak egy kávét a Jókai téren.
Leleplezés! Folyami Attila volt feleségének egy ismerőse könyvet jelentetett meg: Hogyan és hol nem találkoztam Folyami Attilával – A leleplező címmel.
Az RTL Klub és a TV2 televíziók első közös akciójukat tervezik, melynek során a TV nézők szavazatai alapján megválasztják a valóságshow szereplők közül az ÉV Senkije cím nyertesét. A nyertesnek ünnepélyes keretek között adnak át egy képkeretet.
Borrrzasztó! A Kis Vuk egy kacsát fogott egy Balástya melletti tanyán az éjszaka.
Már megint! Félrelépett Ujber Ferenc. Tegnap a nagykörúton félrelépett Ujber Ferenc, amitől percekig fájt a bokája.
Tovább tagad! Ma nem derült ki semmi újabb fordulat Iptai Klaudina párkapcsolatairól.
A Facebook hivatalos oldala közli annak a hackernek a mail címét, akitől megkérheti bárki az elfelejtett jelszavát.
Imányi Indát meg kell műteni..
Meg kell műteni Imányi Indát, mert már 2 napja vérzik a felső ínye. Innye! A korrekciós szájsebészeti műtétre a Nyugati téri szájsebészeti klinikán kerül sor.
Megjelent Ona Gábriel Miért szeretem a zsidókat című esszékötete. A csak a bőrkötésből álló, belül üres könyv jól használható például éttermi számlák átadására, irattartónak, vagy tüntetéseken a gumilövedékek elleni pajzsnak.
Megjelent Kiseli Tünde új aktnaptára „Csak a ráncainkat veszíthetjük” címmel.
Tragédia: Toll András macskát gázolt esti futása közben. Vezeklésül a következő 2 hónapban önálló estjét ingyen mutatja be macskák számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése