2013. március 18., hétfő


Hét elterjedt tévhit a szexről és azok cáfolata:

1.       A nők többsége észre sem veszi az első orgazmusát
Nem, ez nem így van.

2.       A férfiak többsége szereti azt, ha hónapokig nem él szexuális életet, mert ez növeli a következő aktus intenzitását.
Ez sem így van.

3.       A párok többsége aktus közben szeret pizzát fogyasztani.
Legalább is ellentmondásos a helyzet. Angol kutatók 500 párt kérdeztek ki részletesen, melyek közül arra a kérdésre, hogy szeretnek-e szeretkezés közben pizzát fogyasztani, a nők 99%-a, a férfiak 90%-a nemmel válaszolt. Arra a kérdésre azonban, hogy pizza evés közben szeretnek-e szexelni, a férfiak 95%-a válaszolt igennel, de a nők 80%-a is.

4.       A szexuális balesetek többsége úgy történik, hogy az együttlét alatt a párok a pózokat felvilágosító könyvek ábrái alapján váltják, és néha fordítva tartják a könyvet.
Sajnos a Statisztikai Hivatalnak nincs erre adata, de több biztosító társaság szakemberei is azt állították, hogy az autóban menetközben gyakorolt szex sokkal több balesetet okoz. Mindenesetre többen közülük elkérték a felvilágosító könyvek címét.

5.       A csülök pékné módra növeli a férfiak potenciáját.
Gyengébbek kedvéért ez egy étel, és nem a pékné csülkeire gondol a kultúrember a csülök pékné módra hallatán. Ez az étel rendkívül zsíros, laktató, és nem tartalmaz ginzenget, tápiókát, kurkumát és semmi más olyan adalékot, melyeknek a nevét a Word magyar helysírás ellenőrző programja nem ismeri fel, azaz hibásnak érzékel. Ebből következően nem lehet potencia növelő hatása. Jelentős hagyma tartalma viszont kimondottan ronthatja a nők hajlandóságát.

6.       A nők szeretik, ha a párjuk részegen, mosdatlanul, fogmosás nélkül  fekszik be melléjük éjjel 12 után és szexuális aktust kezdeményez.
Reprezentatív mintaként megkérdeztük szerkesztőségünk egyik takarítónőjét. Válaszának első 5 perce olyan tartalmú volt, amelyből nem emelhető ki 3 egymást követő szó, melyet írásban idézhetnénk, de válaszát egyértelműen „nem”-ként értékelhetjük.

7.       A házas férfiak egyéjszakás kalandjai növelik a családhoz tartozás tudatukat.
Ez az állítás véletlenül került ide. Bizonyított, hogy az állítás igaz, egyes családterapeuták már receptre írnak fel egyéjszakás kalandokat.

8.       Meleg házasság az, amelyet nyáron kötnek.
Ez is tévedés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése