2016. február 24., szerda

Népszavazás

Belátta a kormánypárt, hogy a népszavazási kezdeményezések beadásaának elbírálása nem múlhat azon, hogy ki képes 4 másodperccel megelőzni a másikat, ezért várhatóna módosítani fogják az erről szóló jogszabályt.
A megoldásra volt aki felvetette, hogy esetleg az egymással versengő felek foci meccsen dönthetnék el, kinek a beadványa élvezzen elsőbbséget, de tanácsadói szerint ez felveti annak a veszélyét, hogy esetleg egyenrangú feltételekkel folyna a küzdelem.
Jelenleg legesélyesebb javaslat, hogy utcai harcokban döntik el a vitát. A harc a mai street fighting, az amerikai foci és a régi grund harcok ötvözete lenne. Tanácsadóként nemecsek ernő segít a szabályozás előkészítését, de csak a parlament folyosóin ad tanácsokat, továbbá alkalmanként grundokon, szerződése erre nincs senkivel.

Nem hivatalos információink szerint egy Felcsút közelében lévő nagy erdei rét ára jelentősen megemelkedett, mert felmerült, hogy az ütközeteket esetleg ott folytatnák le. M.L. polgármester az információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése