2015. január 22., csütörtök

Pályázat

Rendszeres és rendszertelen olvasóimnak pályázatot írok ki:
Bejegyzés téma
témakörben.
Pályázni lehet egy, vagy maximum két szóval (gyengébbek kedvéért pl. : "hó" vagy jobban kifejtett változata: "tahó"!), melyekkel megadjátok egyik következő bejegyzésem címét és ezzel témáját. Csak annyi elvárásom van, hogy nyomdafestéket tűrő, és a magyar (eetleg angol) nyelvben használt szó vagy név legyen.
Pályázni a blog bármelyik bejegyzéséhez írt megjegyzés rovatban lehet. A nyertes az összes olyan pályázat, melynek témáját megjelenítem valamely blogbejegyzésem címében.
A nyertesek részére dícsérő oklevelet állítok ki, melyet lementek saját kidobás előtt álló pendrive-omra. Kívánság esetén azonban az okleveleket a blog új oldalán is megjelentetem.
Természetesen én nem engedhetem meg magamnak, hogy a tenderemre ne érkezzen pályázat, vagy csak egy érkezzen, és az is a KÖZGÉP-é. Így ha nagyon nem jönnek javaslatok, akkor magam fogok javasolni különböző álneveken témákat (pl. Sándor1, Sándor2), úgysem fogtok sose rájönni, hogy azok saját javaslataim.

4 megjegyzés:

  1. Tiszteletben tartva a blog írójának kérését a nyomdafesték-tűrést illetően, a szójavaslatomat nem írom ide, bár ha Rogán Antal neve tűri a nyomdafestéket, akkor a Fiatal Aktivisták Szerveződése Okosabb Magyarországért betűszavas elnevezése is esetleg tárgyalható e helyt, de ennek megítélését a blog írójára bízom. S hogy mi a szó? Erre a keresőkifejezésre rögtön megtalálja az internetes keresőóriás: "m69 nevű közszolgálati". A vonatkozó hír elolvasása feltétlenül szükséges!

    VálaszTörlés
  2. Nem témát adnék meg, hanem stílust: Örökérvényű bölcsességeket kérnék!

    VálaszTörlés