2015. február 1., vasárnap

Étrend, amely miatt öngyilkosok lesznek a nagy gyógyszergyárak tulajdonosai

Holnaptól sokkal egészségesebben fogok étkezni. Az interneten fellelhető ismeretekből összeállítottam étrendemet:
1. Ébredés után a hidratálás érdekében és azért, mert a víz hiánya okoz minden betegséget (na meg a balesetek, na meg a fertőzések, na meg a velünk született betegségek, meg...), még az ágyban megiszom egy fél liter vizet.
2. Pisilés után agy biocitromot elfogyasztok egyben, mert gyakorlatilag minden betegséget gyúgyít a citrom, amit az újabb kori orvosi lexikonok felsorolnak.
3. Ez után már jól fog esni valami szilárd is, egy kis csomag nem sózott pisztáciát elfogyasztok, ami jelentősen növeli a szexuális teljesítőképességet (is), és hát ugye erre is kell gondolni.
4. Ez után egy pohár vízben enyhén felhígított almaecet következik, mert fogynom is kellene.
5. Még a reggeli része két kanállal a méz-fokhagyma- citrom keverékéből, mely minden szív és érrendszeri problémát megold és megelőz.
6. Tízóraira egy evőkanál méz három evőkanál fahéjjal elkeverve, feloldva 2 deci langyos vízzel a rák megelőzése érdekében.
7. Ebédre a köszvény elkerülése érdekében 3 teáskanál fahéjat 2 evőkanál mézzel elkeverve feloldok 2 dl. langyos tejben.
8. Ebédre desszertnek dióbelet fogyasztok, mert a dióbél maga sem tudja milyen sok betegségre jó.
9. Délután 4-kor teázom zöld teát a gyomrom védelme érdekében.
10. Vacsorára reszelt gyömbér és áttört fokhagyma keveréket fogyasztom, ami már annyira borzalmas ízű, hogy muszáj csodaszernek lennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése