2013. június 12., szerda

Bulvár feljelentő

Ahogy a dakota közmondás is mondja, „Buliból nem lehet várat építeni!”, mégis létezik a bulvár. Celebjeinkről kapott feljelentő híreink:
-          Kossuth Lajost a régi mentéje (régiesen: regimente, ami ezek szerint még nem fogyott el) látták hétfőn este kutyát sétáltatni a Ferenc és a József körúton. A kutyasétáltatás után buzgón osztogatta fűnek-fának a róla elnevezett díjat és mindenkivel AZT üzente.
-          József Attila költőt rendőrök vonszolták el a rakpartról, ahol a magas vízállás ellenére a rakodópart alsó kövén ült. Állítólag valami dinnyehéj elúszását várta, mely egy speciális performance része lett volna.
-          Karinthy Ferencet (alias Cini) tegnap este 6 órakor az Örkény színház bejáratának közelében látták. Óráját nézte és egy percenként jókat derült.
-          Kosztolányi Dezső a róla elnevezett téren kívánt trafikot nyitni, ahol csak saját magának árult volna dohányárut és szeszt.
-          Wesselényi Miklóst a Kossuth Lajos utcában látták egy csónakban, bizonytalanul tekintgetve a Duna felé és járókelőket invitálva a csónakjába. Néhány japán turista be is szállt egy fénykép erejéig.

3 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom a következő írást! Sándor!!!

    VálaszTörlés
  2. Jajj, micsoda felelősséget vettem a vállamra! Akkor egyelőre csak gyors reakcióként:
    Mindent elsöprő szeretet.. - lavina (love-ina)

    VálaszTörlés
  3. Bocsánat a félreérthetőségért, a választ persze én írtam
    Sándor

    VálaszTörlés